Werkwijze

MotoWise wil je graag optimaal begeleiden op de weg naar je motorrijbewijs. Daarom zijn onze motorrijlessen individueel. Je hebt dus de volle aandacht op de onderwerpen waarop je die nodig hebt. Zonder dat jouw tijd verloren gaat aan aandachtspunten voor een collega leerling. We zijn daarom met € 58,00 per uur misschien iets duurder dan andere rijscholen, maar dat verdien je dubbel en dik terug doordat elke minuut op jouw vorderingen gericht is. Als je graag met een vriend(in) of kennis samen de motorrijlessen wilt volgen, waarbij de vorderingen in grote lijnen gelijk zijn, dan kan je de lessen ook met z’n tweeën rijden. Daarvoor geldt een aangepast tarief.

Individuele motorrijlessen bij MotoWise

U krijgt één op één instructie voor een optimale kennis overdracht

De duur van de motorrijlessen kunnen we in overleg bepalen, waarbij 1½ uur meestal het meest effectief is. Die tijd wordt ook volledig aan de motorrijlessen besteed: tussen de lessen houden wij altijd voldoende ruimte om vooraf zaken door te spreken of na te praten. Bijvoorbeeld onder het genot van een kop koffie of thee.

Het tempo waarin je lest kunnen we in overleg bepalen: rustig aan een motorrijles per week om geleidelijk naar voldoende kennis en motorrijvaardigheid toe te groeien of een spoedopleiding. Of alles daartussenin.

Als onderdeel van de motorrijlessen kan je ook kiezen voor een dagdeel bochtentechniek en het maken van een toertocht. Dat zijn toch de dingen die motorrijden leuk maken, dus een mooie gelegenheid om alvast te genieten van het plezier van motorrijden in combinatie met praktische instructie van motorrijsschool MotoWise.