Motor & kleding

Lesmotor rijschool

Rijlessen voor het onbeperkte A rijbewijs worden gegeven op een Suzuki Gladius

Lesmotor A (onbeperkt) rijbewijs

Bij de motorrijlessen voor het onbeperkte motorrijbewijs A rijden we met Suzuki Gladius motorfietsen, aangedreven door een prachtige 650 cc V-twin motor. Vanzelfsprekend zijn deze motorfietsen voorzien van een anti-blokkeer remsysteem (ABS).

 

Honda Automaat

Motorrijden met automatische versnellingen, dus zonder schakelen. Dat is volop genieten!

Lesmotor A Automaat rijbewijs

Je kan ook kiezen voor een automatische motorfiets. Je mag dan rijden op alle motorfietsen, zolang ze maar geen koppelingshendel hebben. Dus lekker ontspannen rijden, zonder je zorgen te maken over het schakelen. We lessen op een fraaie Honda NC750XD, die je helemaal automatisch kan laten schakelen of zelf de versnelling kan kiezen door flippers op het stuur. De koppeling werkt altijd automatisch.

 

Honda CB500 F voor rijopleiding A2

Bij de rijopleiding voor A2 gebruiken we de Honda CB500 F

Lesmotor A2 rijbewijs

Vanaf de leeftijd van 20 jaar kan je gaan lessen voor het motorrijbewijs A2, waarmee je mag rijden op motorfietsen met een vermogen tot 47 pk. Een motorfiets waarmee je volwaardig deel kan nemen aan het verkeer en vooral veel rijplezier kan beleven. Speciaal voor deze rijlessen is er een Honda CB500 F met ABS beschikbaar.

 

Honda CBF125 voor rijlessen en rijexamen A1

Een Honda CBF125 is de lesmotorfiets voor het A1 rijbewijs

Lesmotor A1 rijbewijs

Als je op je 18-de wil gaan motorrijden kan je al op de leeftijd van 17 jaar beginnen met motorrijlessen voor het A1 rijbewijs en ook alvast het motor-theorie examen doen. Zodra je 18 bent kan je dan de examens voertuigbeheersing en verkeersdeelname doen, zodat je snel op pad kan. De rijlessen voor het A1 rijbewijs worden gegeven op een Honda CBF125.

 

Kleding voor de motorrijles

Helm, jas, broek en handschoenen zijn in diverse maten beschikbaar.

Motorkleding en helmen

We adviseren tijdens het motorrijden altijd beschermende kleding te dragen. Dus niet alleen de verplichte helm en enkel bedekkende laarzen of schoenen, maar ook motorkleding met beschermstukken op schouders, ellebogen en heupen. En natuurlijk handschoenen. MotoWise heeft de helm, jas, broek en handschoenen in diverse maten beschikbaar voor de motorrijlessen. Voor hoge schoenen of laarzen moet je zelf zorgen. Bij de eerste motorrijles krijg je een helmmuts, die je de volgende lessen weer kan dragen.