Heropstap training

Je bezit al een motorrijbewijs, maar je hebt een jaar of twee jaar of vijf jaar of misschien nog langer geen motor gereden. Dan is het goed om onder begeleiding weer op te stappen. Je wordt op weg geholpen door de motorbeheersing weer op te peppen. Daarna duik je onder begeleiding het verkeer in om weer te wennen aan de bijzondere plaats van de motorfiets in het verkeer. Na deze hernieuwde kennismaking in de heropstap training zal je weer met meer vertrouwen en plezier met het motorrijden beginnen. Je bent er dan helemaal klaar voor om op een gehuurde motorfiets te stappen of zelfs een proefrit te maken op een nieuwe.

Motorrijschool MotoWise heeft de heropstap training specifiek opgezet om inmiddels vervaagde vaardigheden weer op te peppen. We overleggen welke vaardigheden de meeste aandacht nodig hebben en stemmen daar de training op af. Je eigen wensen staan centraal.

Je kan de training doen met je eigen motorfiets of met een motorfiets van MotoWise.

De training is individueel en duurt een ochtend of een middag. Wanneer je graag samen met iemand anders je kennis op wilt frissen kan dat natuurlijk ook. Dan geldt een aangepaste prijs.