Even voorstellen

MotoWise Motorrijopleidingen

Motorrijden bochtentechniek

Motorrijschool MotoWise wordt gedreven met een groot enthousiasme voor motorrijden, dat gebaseerd is op jarenlange ervaring met motorfietsen. Onder andere opgedaan bij fabrikanten en importeurs van motorfietsen en deelname aan allerlei takken van motorsport. Waarbij een grondige kennis van zowel de techniek van de motorfiets als het specifieke rijgedrag van de tweewieler ontwikkeld is.

MotoWise Motorrijopleidingen

Motorrijden Enduro

Een motorfiets is namelijk geen auto. Een motorrijopleiding bij een gespecialiseerde motorrijschool als MotoWise kan naast de nodige kennis voor een goed gedrag in het verkeer vooral veel bijdragen aan de goede omgang met en beheersing van de motorfiets.

 

 

Motorrijles

Trial, de hoge school van het motorrijden

Uw instructeur Joop Sijses heeft zich na de opleiding tot motorrijinstructeur nog verder gespecialiseerd in de instructie aan motorrijders. Dat is bijvoorbeeld gebeurd via de aanvullende opleiding tot KGI-er (KNMV Gediplomeerd Instructeur). Daarbij hoort bovendien een jaarlijkse applicatie cursus om de kennis op peil te houden met onder meer de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rijinstructie.

Bovendien heeft Joop zich toegelegd op het vervolg op de basisrijopleiding voor het motorrijbewijs. Een motorijopleiding die helemaal aansluit bij de wensen van de gevorderde motorrijder. Onder het motto dat je je na het behalen van je rijbewijs verbetert als motorrijder door motor te rijden. Maar je zal merken dat je nog lekkerder en meer ontspannen rijdt door van tijd tot tijd een aanvullende training te volgen. MotoWise is gecertificeerd om de aanvullende RMT (Regionale Motorrijvaardigheids Training) te geven. Klik hier voor meer informatie. Bovendien is Joop VRO instructeur bij de Voortgezette Rij Opleiding van de KNMV.